Belépés a csakfulbevalok.hu webáruházba

Füllyukasztó pontok

Országszerte, egyre több településen, városban van lehetőség a fülbelövést, orr és köldök piercing lyukasztást igénybe venni, szakmailag magas színvonalon működő szalonokban. Udvarias kiszolgálással, a Studex és a Medisept minőségi termékeivel várjuk kedves vendégeinket. Keressék kollégáimat bizalommal!

Vélemények rólam...

K.Éva

,,Mindenkinek csak ajánlani tudom, maximálisan elégedett vagyok.Kedves és profi szakember, kellő maximalizmussal...mint mesterkozmetikus és, mint füllyukasztó szakemberként is megállja a helyét.Nagyon szép tiszta a szalon.
A füllyukasztás után, a kozmetikai szolgáltatásaival is kimagaslóan elégedett vagyok.Folyamatos képzésekre jár és nála mindig a Vendég az első.Csodálatos hely, csodálatos feltöltődés!"

2021. január 29., péntek


Poórné Tünde

''Szia!
Köszönjük szépen a csini fülbevalót!Tetszik nagyon minden családtagnak, ismerősnek.Küldöm is a képet Olíviáról.Üdv.Bogi"

2021. január 29., péntek


Czigler Petra

,,Profizmus és hihetetlen kedvesség.Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki fület szeretne lyukasztani.Csodálatosak a munkái.Köszönöm szépen még egyszer."

2021. január 29., péntek


B.Bori

,,Csak ajánlani tudom mindenkinek.Kitti nagyon közvetlen, segítőkész és precíz, részletesen tájékoztat mindenről és az utóápolásban is számíthattam rá.Minden kérdésemre választ adott és megnyugtatott.Biztos, hogy a következőleg tervezett fül piercingemet is nála fogom csináltatni." 

2021. január 2., szombat


Varga Annamária

,,Kitti nagyon kedves, alapos és precíz munkát végzett, amikor a babánk fülét lövettük.Segítőkész, mindig válaszol, ha segítségre van szükségünk!Bátran ajánlom mindenkinek!"

2020. november 17., kedd


Vargáné Bende Erika

,,Kittit évek óta ismerem és már az első alkalommal amikor először jártam nála, teljesen magával ragadott a nyugalom, a kedvesség, a szakmai hozzáértés, amit sugárzott magából, mindezt teljes természetességgel.Egy kozmetika, ahol valóban minden Rólad szól.Attól a pillanattól kezdve, ahogy belépsz az ajtón, Te vagy a középpontban.Patika tisztaság, halk zene, finom illatok.Semmi sem zavarhat meg a pihenésben.Kedves, közvetlen ember, kitűnő minőségű anyagokkal dolgozik.Engem minden alkalommal újjávarázsol, tiszta szívből ajánlom mindenkinek."

2020. október 31., szombat


Cseh-Bozsik Tamara

,,Nagyon kedves, közvetlen, és nem utolsó sorban türelmes.Legközelebb is csak hozzá megyünk!"

2020. október 17., szombat


V-F. Ágnes

,,Bevallom nagyon izgultam...de utólag nézve nem is értem miért!Hihetetlen gyorsan és precízen dolgozik.Kisbabáknál figyelem elterelést használ.Tökéletes helyre került az új fülbevaló a kislányomnak, pedig azért mozgolódott a kis sajtkukac.Nagyon kislányos lett az új fülbevalóval.Köszönjük szépen!"

2020. október 15., csütörtök


Szabóné Kozma Judit

,,Profi füllyukasztás, még porcba is fájdalommentesen.Teljes körű tájékoztatás, megnyugtató kedvesség.Bátran ajánlom mindenkinek!"

2020. október 6., kedd


R.Roxana

,,Kedves hölgy, gyönyörű kozmetika, teljes körű tájékoztatás. Ahogy hirdetik, tényleg fájdalommentes a lyukasztás, még porcba is!Utóápolásban is segítőkész, a későbbiekben is lehet rá számítani.Biztos, hogy itt fogom a többi fül piercingemet is csináltatni."

2020. szeptember 21., hétfő


Kis Zsuzsa

,,Kedves Kitti!
Küldöm a képeket Lenkéről a csinos fülbevalójával.Szuper lett, köszönjük szépen!Még szebb lett a picurka, mint eddig volt!"

2020. szeptember 13., vasárnap


Szűcs Szilvia

,,Nagyon meg voltam elégedve Kitti munkájával és segítőkészségével!Ha kislányom születik biztos, hozzá viszem!Lelkiismeretes, tökéletes szakember!"

2020. augusztus 22., szombat


Eszes Rebeka

,,Csak ajánlani tudom, ismeretlenül kopogtam be Kittihez, és ráadásul meg is zavartam a munkájában, ennek ellenére nagyon segítőkész és kedves volt velem, illetve nagyon precízen dolgozik, a fülbelövés pedig nem is mondható fájdalmasnak.Nagy volt a választék a fülbevalókból is.Nagyon elégedett vagyok, és köszönöm még egyszer."

2020. augusztus 19., szerda


Keleti Gabriella

,,Fülbelövésre mentem, ami tényleg nem fáj, nagyon ügyes és precíz volt.Az utógondozás úgy szóban, mint írásban is részletesen taglalva van, ami tök cool.
Tisztaság, rend, kedvesség!Én is csak ajánlani tudom."

2020. július 11., szombat


U.Boróka

,,Szeretek ide járni.Nyugtató, csodás környezet, ahol tökéletesen töltődhetsz és hozzá profi szakember.Füllyukasztáson voltam először, de mára már a kozmetika rendszeres látogatója lettem.Lenyűgöz a szakma iránti szeretete és a folyamatos képzéseken elsajátított szakértelme.Örülök, hogy rátaláltam!"

2020. június 26., péntek


Szabó Meskóné Laura

,,3 hónapos kislányunk első fülbevalóját Kittinek köszönhetjük!Maximális segítőkészség, precizitás, odafigyelés jellemzi.Végig nagyon türelmes, kedves volt velünk!Csak ajánlani tudom!"

2020. június 11., csütörtök


O.Judit

,,Kitti nagyon precíz és lelkiismeretes szakember.Ajánlom Mindenkinek!"

2020. május 12., kedd


Bíró Zoltán

,,KIslányom fülét itt lövettük ki, nagyon kedves, barátságos volt a hölgy, szinte fájdalommentes volt az eljárás.Maximálisan elégedettek voltunk."

2020. április 28., kedd


Ágnes

Bevallom nagyon nagyon izgultam!</p></div></div><div class=

2019. október 15., kedd


Farkas Böbi


Nagyon köszönöm. Kislányom fülbelövését nagyon jòl, szèpen megcsinàlta csak ajàlani tudom.</p></div></div><div class=

2019. október 15., kedd


N. Réka

,,Végtelenül kedves és nagyon lelkiismeretes szakember!"

2019. január 23., szerda


K. Anett

,,Szeretném megköszönni, a profi szakmai szolgáltatást és a kedves emberi hozzáállást, amit kapok tőled, mióta ismerlek!Illetve a Studex termékek megismertetését."

2019. január 16., szerda


Szasza és Bálint

,,Nagyon szépen köszönjük imádjuk nagyon ❤Csak ajánlani tudom precízen dolgozik és nagyon kedves, nehezen találni ilyen figyelmes kozmetikust goomoji="1f496" ="1f496" alt="

2019. január 11., péntek


F. Kinga

,,Nagyon meg vagyok elégedve.Kedves és precíz munkát végző kozmetikus.  "

2018. október 10., szerda


Pintér család

,,Köszönjük szépen a profi szakértelmed, örülünk,hogy téged választottunk.Mindenki imádja az új fülbevalóját."

Pintér család

2018. október 4., csütörtök


S. Alexandra

,,Legjobb kozmetika,füllyukasztó szalon Kecskeméten, csak ajánlani tudom mindenkinek! Igényes, felszerelt, szép környezet, Kitti pedig amellett, hogy nagyon ügyes kozmetikus mester, egy igazi tünemény :)
S. Alexandra

2018. augusztus 28., kedd


M.Éva

,Igazán megvoltam elégedve, a szakmai tapasztalatod lenyűgöző, emberséges. Ajánlom mindenkinek figyelmébe. "

M.Éva

2018. március 23., péntek


P.Kitti

,,Én személy szerint a helyet imádom! Az üzletvezető kedves érti a dolgát! Én 5 csillagot adok! Kiváló munka. Csak így tovább!  "

P.Kitti

2018. február 24., szombat


K.Krisztina

,, Mindenkinek csak ajánlani tudom örülök,hogy őt választottam,alapos,kedves,és profi :) Köszönöm szépen és nagyon,nagyon tetszik a fülem  "

K.Krisztina

2018. február 16., péntek


K. L. Edit

 ,,Kitti profi füllyukasztó és igényes kozmetikus mester, precíz, hozzáértő, ráadásul az egyik legkedvesebb ember, akivel valaha találkoztam. Mindenkinek szívből ajánlom" 

K. L. Edit

2018. február 11., vasárnap


M.Tünde

,,Kedves Kitti, nagyon szépen köszönjük a kedvességet és a profizmust! Csodás munkát végeztél a kicsi lányom és a párom fülbelövésénél is.

Mindenkinek csak ajánlani tudom! "

M.Tünde

2018. január 1., hétfő


H.Márti

,,Nagyon kedves, közvetlen és persze profi."

H.Márti

2017. december 9., szombat


P. Bogi

,,Csak ajánlani tudom mindenkinek! Nagyon odafigyel Kitti az elvárásokra, és próbál mindennek eleget tenni, én füllyukasztáson voltam, és csak pozitív véleményt tudok mondani. Próbáljátok ki bátran."

P. Bogi

2017. november 7., kedd


Marcsi

,,Szakmailag és emberileg is prémium kategória, minőségi termékekkel."

2017. április 23., vasárnap


Birinyi-Kothencz Júlia

Ha szeretnél egy szép, stílusos, divatos fülbevalót fájdalommentes fülbelövéssel, Tóth Kittit szeretettel ajánlom mindenki figyelmébe. Munkáját csak dicsérni tudom, nagyon kedves, közvetlen szakember. Ne habozz, keresd fel bátran, segít megtalálni a Neked való ékszert!

Birinyi-Kothencz Júlia

2016. december 29., csütörtök


Lantos Viktória

Nagyon elégedett vagyok a füllövésemmel.

Lantos Viktória

2016. november 4., péntek


Birinyi-Kothencz Júlia

Kedves Kitti!

Ezúton küldöm a képeket! Köszönöm szépen nagyon tetszik! :)
Üdvözlettel: Birinyi-Kothencz Júlia

Birinyi-Kothencz Júlia
Birinyi-Kothencz Júlia

2016. szeptember 24., szombat


Tóthné Szabó Adrienn

Kedves Kitti!
Aug.25-én voltunk nálad fülbelövés miatt.
Bocsánat,h.csak most küldöm a képeket.Többet csatoltam,de a legutóbbi 2 a legfrissebb.
Köszönjük munkádat,elégedettek voltunk.
Üdv:Tóthné Adrienn,Noémi anyukája

Tóthné Szabó Adrienn
Tóthné Szabó Adrienn

2016. szeptember 12., hétfő


Kovács Olga

Kedves Kitti !
Mellékelve küldjük Szonja fülbelövése után készített fotót,amely vonatkozásában hozzájárulunk az Aphrodite Szépség szalon honlapján történő közzétételéhez.

Köszönjük : Olga és Gyula

Kovács Olga

2016. július 27., szerda


Radicsné Torma Enikő

Nagyon szépen köszönjük! Kedves és precíz hölgyet ismerhettünk meg személyedben! Sok sikert a további munkádhoz! Enikő

Radicsné Torma Enikő

2016. június 13., hétfő


Fórizs Barbara

Szia Kitti! Nagyon köszönöm a segítségedet és a profi szaktudásodat! üdv Fórizs Barbara

Fórizs Barbara

2016. április 3., vasárnap


Bődi Edit

Szia Kitti!

Voltunk március 2-án nálad a kislányommal füllyukasztáson és most tudom küldeni a képet. Nem tudom, hogy így jó lesz-e?! Csináltam többet is. 
Amúgy semmi bajunk nem volt, nagyon szereti!!!
Köszönjük mégegyszer!!!
Üdv Edit

Bődi Edit

2016. március 27., vasárnap


Bársony Judit

Szia Kitti!

Elnézést, hogy csak most küldöm a képeket, amiket ígértem. 3 egész jól sikerült, bár a legutolsón nem nagyon látszik Blanka arcocskája, inkább csak a fülbevaló. Csatolom mindet, és majd te kiválasztod, melyiket szeretnéd felhasználni.

Köszönjük még egyszer a szép munkádat!

Üdvözlettel:
Bársony Judit

Bársony Judit
Bársony Judit

2016. január 19., kedd


Szabó Klaudia

Köszönjük a fülbevalót, nagyon tetszik, szerintem Hannácskának is!:) Készítettem 2 képet, remélem jók lesznek az oldalra.

Szabó Klaudia
Szabó Klaudia

2015. november 12., csütörtök


Csernusné Anikó

Kedves Kitti!
 
Köszönjük szépen kislányunk, Alexandra fülbelövését. Minden rendben van vele, mellékelten küldöm a fotót! Munkádban további sok sikert kívánunk!
 
Szép napot!
 
Üdvözlettel: Csernusné Anikó

Csernusné Anikó

2015. október 5., hétfő


Anikó és Emese

Kedves Kitti!

Mellékletben a kép a kislányomról, amit ígértem. Mindenki nagyon dicséri a  fülbevalóját.Köszönjük.

Anikó és Emese

2015. szeptember 9., szerda


Bárkányi Csilla

Köszönjük szépen még egyszer, nagy örömet okoztál a "nagylánynak"!!!

Üdvözlettel: Bárkányi Csilla

Bárkányi Csilla

2015. augusztus 7., péntek


Reketyei Bea

Szia!
 
Egy kicsit megkésve, de küldöm a képeket Adél fülbevalójáról!

Nagyon tetszett mindenkinek! :)

Üdvözlettel: Reketyei Bea

Reketyei Bea
Reketyei Bea

2015. június 29., hétfő


Kis Enikő

Köszi.Imádom:)

Kis Enikő

2015. május 5., kedd


Holczer Zsuzsi

Kedves Kitti!
 
Mégegyszer köszönjük a mai fülbibelövést. Íme néhány kép, bár fotózni sem volt ma könnyű az izgő-mozgó kisasszonyt... :)
 
Üdv: Holczer Zsuzsi

Holczer Zsuzsi
Holczer Zsuzsi

2015. március 9., hétfő


Pápai Szabina

Szia!
 
Csatoltan küldöm a fülbevalóról készített képeket. Estére, mire hazaértem, már egyáltalán nem volt piros.
Köszönöm szépen, hogy megcsináltad. Nagyon örülök neki és nagyon tetszik.
Minden jót!

Üdv.: Pápai Szabina.

Pápai Szabina
Pápai Szabina

2015. március 5., csütörtök


Hajagos Gyöngyvirág Anett

Kedves Tóth Kitti!
 
Hajagos Anett vagyok, kb. 1 hónapja voltunk nálad kislányommal Kittivel, és fülbevalót tettél a fülébe. Elnézést, hogy csak most küldöm be a hétvégén kaptam vissza a gépemet.
Nagyon tetszik neki a fülbevaló, dicsekszik is vele.
Mellékelten küldök képet és amelyiket jónak látod kiteheted az oldaladra :-)

Nagy szeretettel kívánunk további szép munkákat :-)
Üdvözlettel. Anett és Kitti

Hajagos Gyöngyvirág Anett

2014. július 7., hétfő


Pósa Judit

Szia!
Mellékelten küldök két fotót kislányomról az új fülbevalójával :-)
 
Köszönjük szépen.
 
Üdvözlettel:Pósa Judit

Pósa Judit
Pósa Judit

2014. március 13., csütörtök


Nagy Judit

Szia Kitti!
 
Küldöm Grétiről a fülbevalós képeket,itthon már könnyebb volt készíteni róla.Nagyon tettszik mindenkinek!
Köszönöm szépen!
 
 
Üdv: Judit

Nagy Judit

2014. február 4., kedd


Tóth László

szia!
Ne haragudj kicsit megkésve de küldöm a fotókat a kicsiről. Még december elején voltunk Nálad fülkilövésen.
Tóthné K.Adrienn:-)

Tóth László
Tóth László

2014. január 23., csütörtök


Papp Nikolett

Köszönjük szépen  a fülbelövést!

Nikik

Papp Nikolett
Papp Nikolett

2013. szeptember 10., kedd