Belépés a csakfulbevalok.hu webáruházba

Füllyukasztó pontok

Országszerte, egyre több településen, városban van lehetőség a fülbelövést, orr és köldök piercing lyukasztást igénybe venni, szakmailag magas színvonalon működő szalonokban. Udvarias kiszolgálással, a Studex és a Medisept minőségi termékeivel várjuk kedves vendégeinket. Keressék kollégáimat bizalommal!

Árak

ÁRAK
A feltüntetett árak tartalmazzák a steril ékszert, a szakértelmet és a munkadíjat is! 

Köldök piercing belövés: 14.800 Ft

Orr piercing belövés: 9800 Ft


Fülbelövés:
A fizetendő végösszeget befolyásolja, hogy melyik fülbelövő készüléket választja, a választott rendszerhez milyen anyagból gyártott és milyen fazonú belőhető fülbevalót kér, valamint az is befolyásoló tényező, hogy hány darab fülbevalót szeretne összesen.

Az árakról szívesen adok bővebb tájékoztatást egy személyes vagy telefonos konzultáció után, illetve örömmel válaszolok e-mailben történő megkeresésükre is. A levélben kérem írják meg a kiválasztott fülbelövő készüléket valamint azt, hogy milyen anyagból készült belőhető fülbevalóval és melyik fazonnal szeretnék esetleg a szolgáltatást igénybe venni. Az ékszerek megtekinthetők a következő linkre kattintva itt.

Studex Universal

A Studex hagyományos, rugós szerkezetű készülékével a a füllyukasztás ára az egy pár steril, nikkelmentes orvosi fémből készült fülbevalóra és a munkadíjra vonatkozik.
60 különböző típúsú belőhető fülbevaló közül lehet készletről azonnal választani, nem szükséges előre megrendelni. Aranyozott, ezüstözött foglalattal, különböző színű kövekkel vagy kő nélkül, kör illetve karmos foglalattal, normál és mini méretben.  

Studex System 75

A Studex, System 75 füllyukasztó készülékével a füllyukasztás ára az egy pár steril, nikkelmentes orvosi fémből, titániumból vagy 14 karátos aranyból készült fülbevalóra és a munkadíjra vonatkozik.