Belépés a csakfulbevalok.hu webáruházba

Füllyukasztó pontok

Országszerte, egyre több településen, városban van lehetőség a fülbelövést, orr és köldök piercing lyukasztást igénybe venni, szakmailag magas színvonalon működő szalonokban. Udvarias kiszolgálással, a Studex és a Medisept minőségi termékeivel várjuk kedves vendégeinket. Keressék kollégáimat bizalommal!

Köldök piercing belövés

Medisept köldöklyukasztó szalon Kecskemét.

A szolgáltatás ára minden költséggel együtt 14.800 Ft

Nyitva tartás

Bejelentkezés alapján! 06 20 404 5135

CÍM: 6000, KECSKEMÉT Nyíl utca 10.
Egy kis útbaigazítás:
Malom bevásárlóközponttül 2 perc gyalog.
Parkolási lehetőség az Eyva ház parkolójában, illetve a Szalagházak mögötti parkolóban.

Minden kényelmet kielégítő, magas színvonalú szolgáltatással várom a hozzám érkező kedves Vendégeket! A köldök piercing behelyezést a Medisept professzionális eszközeivel, minőségi nikkelmentes orvosi fémből készült köldök ékszereivel végzem, talán szerénytelenség nélkül mondhatom nagy gyakorlattal. A következő sorokat olvasva szeretném Veletek megismertetni a köldök piercing behelyezés menetét, bemutatni a belőhető köldök ékszereket, választ adni minden, a köldök belövéssel kapcsolatos fontos kérdésre, videókkal illusztrálni a munkafolyamatokat. Jó böngészést kívánok!

.....

A köldök piercing belövésről

A hagyományos köldök piercing szúrástól eltérően a köldök piercing belövésnek az a lényege, hogy nem tűvel, branüllel szúrjuk a köldököt hanem a fülbelövéshez hasonlóan egy speciális lyukasztó készülékkel helyezzük be az ékszert a köldökbe. A Medisept köldöklyukasztóval történő lyukasztás három előnnyel is rendelkezik a hagyományos tűvel történő szúráshoz képest. Kevésbé fájdalmas, mert a speciális lyukasztó készülék a szúrást követően azonnal elhelyezi a köldök piercinget a köldökbe, így nincs szükség további műveletre. Gyorsabb, mert egy mozdulattal szúrjuk át a köldököt. Higiénikusabb mert a szakember a szúrás során nem érinti az egyszer használatos, steril kapszulába csomagolt ékszert. Összegezve tehát, a technikai újdonságoknak köszönhetően a köldökpiercing behelyezés a Medisept kíváló eszközeivel higiénikus, kíméletes a jó minőségű nikkelmentes orvosi fém ékszerek használatával rendkívül biztonságos. Ajánlom a tűfóbiás vendégeknek és azoknak akik szeretnének egy modern, a mai kor követelményeinek megfelelő szolgáltatást igénybe venni.

Gyakori kérdésként merül fel, hogy hozott köldök pierciggel is tudok-e segíteni?

Sajnos azért nem tudok segíteni hozott köldök piercinggel, mert a módszernek amivel dolgozom pont az a lényege, és kritériuma - ellentétben a branüllel szúrt köldök piercing behelyezéssel - hogy, az egyszer használatos steril kapszulába csomagolt nikkelmentes orvosi fém ékszert rögzítem a köldök lyukasztó készülékhez aminek segítségével megtörténik a köldök piercing higiénikus, kíméletes, minimális fájdalommal járó behelyezése. A klasszikus, tűvel szúrt lehetőséghez képest más módszerrel dolgozom annak ellenére, hogy a végeredmény ugyan az lesz, szöveti roncsolás nélkül kerül behelyezésre a köldök piercing a köldökbe. Tehát, azért nem tudok hozott köldök ékszerrel segíteni, mert azt nem lehet a steril kapszulába csomagolni ami kompatibilis a köldöklyukasztó készülékkel így a saját már meglévő ékszeretek behelyezése technikailag kivitelezhetetlen azzal a módszerrel amivel én dolgozom. Azonban ne keseredjetek el, csere piercingnek tökéletes lesz!

A nikkel allergiáról:
A Medisept köldöklyukasztó készülékével végzett köldök belövéshez a választható piercingek nikkelmentes orvosi fémből készülnek, amik garantáltan nem tartalmaznak nikkelt, így megfelelő utógondozás mellett, a behelyezést követően sem okoznak allergiás reakciót.

Köldök piercing belövés steril eszközzel

Első lépésként fertőtlenítem a köldök bőrfelületét, majd egy rövid konzultáció után megjelölöm a köldök piercing helyét, ezután a készülék pillanatok alatt behelyezi a piercinget a köldökbe, automatikusan elhelyezve benne a kiválasztott steril, nikkelmentes orvosi fémből készült ékszert.

Pontos utókezelési tanácsok:

Köldök piercing szúrás Székesfehérváron és Budapesten

Az első hónap teendője. A belőtt köldök piercinget mindennap meg kell mozgatni a köldökben, lehetőleg fürdés közben vagy közvetlenül utána. Fogjuk meg a piercinget és mozgassuk fel - le. Erre azért van szükség, hogy az ékszer a belövés után ne száradjon bele a köldökbe. Egy tévhit szerint nem érheti a sebet víz a belövés után, ez nem igaz semmi problémát nem okoz, ha a frissen szúrt köldököt víz éri, sőt a nedves, felpuhult köldökbe sokkal könnyebb az ékszert mozgatni. Naponta egyszer körbe kell törölgetni a bőr az ékszer alatt, mert a felgyülemlett szennyeződések (izzadság, por, szappan maradék, ...stb) gyulladást okozhatnak. A törölgetést egy nedves törlőkendővel (popsitörlővel) célszerű megtenni. A kamilla vagy az alkohol használatát az utókezelésnél nem javasolnám, mert nagyon kiszárít. Ne szárítsuk inkább hidratáljunk a bőrt.
After piercing gel használata naponta. Juttassunk a köldök piercing köré az ékszer alá egy kisebb mennyiséget az utókezelő készítményből. Az utókezelő készítmény szalonomban is kapható, ára 1500 Ft. A belőtt köldök ékszert az első hónapban nem szabad kivenni. Legalább egy hónap szükséges ahhoz, hogy a piercing szára körül a bőr hegesedjen és kialakuljon egy stabil átjárhatóság.

A következő hónapok teendői:
Egy hónap után cserélhető a belőtt ékszer, de maradhat is. Amennyiben nem tervezed kicserélni a köldök piercinget, viselhető huzamosabb ideig is hiszen az ékszerek kíváló minőségű, garantáltan nikkelmentes ötvözettel készültek, amik lehetővé teszik a folyamatos problémamentes viselést. Függetlenül attól, hogy kicseréled vagy sem a belőtt ékszert, folyamatos viselés mellett nagyon fontos a tisztántartás! Nem szabad húzamossabb ideig a köldököt piercing nélkül hagyni.  Azért nő össze gyorsan, mert a köldökünkön a lyuk nem egy természetes állapot. Szervezetünk a lyukat sérülésként értelmezi, igyekszik ezt a lehető legrövidebb idő alatt (ékszer hiányában) regenerálni majd visszaállítani az eredeti állapotot, ami nekünk bosszúság a szervezetünknek viszont egy természetes feladat. A regenerációs folyamat fiatalabb korban gyorsabban idősebb korban lassabban megy végbe.

 • Steril kapszula

  A nikkelmente orvosi fém piercing egy zárt, steril kapszulába van csomagolva, ami biztosítja a biztonságos köldök belövés lehetőségét.
  A módszer előnye, hogy gyorsan, higiénikusan és minimális fájdalom mellett helyezi el a steril köldökékszert a köldökbe.

  Köldök piercing szúrás Székesfehérváron és Budapesten

  A belőtt köldök ékszer első cseréje:
  Egy hónap elteltével a köldökpiercing cserélhető, amit úgy praktikus megtenni, hogy cseppentünk egy csepp olajat az ékszer szárára a lyuk köré (közvetlenül a csere előtt), majd a belőtt ékszert egy határozott mozdulattal kihúzzuk. Ezután a csereékszer szárát is megolajozzuk és egy könnyed mozdulattal visszahelyezzük a köldökbe. (Kis mennyiségben, bármilyen tiszta, akár étkezési olaj is használható a művelethez)

  Néhány jótanács probléma esetén:

  Amennyiben az ékszer körül a bőrödet pirosnak, duzzadtnak látod, vagy azt tapasztalod, hogy a seb váladékozik, minden esetben kezelni kell néhány napig. Javaslatom szerint a piercinget NEM szabad kivenni a probléma ellenére sem, a kezelést az ékszerrel együtt kell elvégezni, ellenkező esetben összenő a lyuk. A kezeléshez jól használható készítmények a Sudocrem, Tetran vagy Gentamycin (mindhárom krém recept nélkül patikákban is kapható). Ezen készítmények nagyon hatékonyak. Juttas krémet az érintett területre a piercing alá naponta akár többször is, mindaddig amíg a probléma fennáll.  A gyulladás megszűnte után ki kell venni a piercinget, alaposan meg kell tisztítani és a jövőben nagy hangsúlyt fektetni a köldök folyamatos tisztán tartására és a minőségi ékszerek viselésére. 

 • Köldök piercing szúrás Székesfehérváron és Budapesten

Köldök belövés vagy köldök átszúrás tűvel?

Átszúrni a köldököt egy steril tűvel, branülel is lehetséges. De ez a módszer már elavult a mai modern kor eszközeivel szemben. Az általam használt köldök belövő rendszer teljesen higiénikus, a köldök egyáltalán nem vérzik a lyukasztás alkalmával, nem érintkezik a köldök bőrfelülete az emberi kézzel, továbbá minimális a fájdalom érzet is. A köldök lyukasztást modern, speciálisan erre a beavatkozásra kifejlesztett, veszélytelen professzionális eszközzel végzem.

Fáj a köldök piercing belövés?

A legtöbb ember érez egy pici fájdalmat vagy kellemetlen érzést a köldök lyukasztás pillanatában. A fájdalom mértékét nem csak a ékszer behelyezése, hanem az éppen aktuális lelkiállapot is befolyásolja, mindez az endorfin és az adrenalin szint emelkedése miatt van. A fájdalom a szervezet természetes reakciója bármilyen sérülés esetén. Nem használok érzéstelenítő készítményeket, az esetleges allergiás reakciók miatt.