Belépés a csakfulbevalok.hu webáruházba

Füllyukasztó pontok

Országszerte, egyre több településen, városban van lehetőség a fülbelövést, orr és köldök piercing lyukasztást igénybe venni, szakmailag magas színvonalon működő szalonokban. Udvarias kiszolgálással, a Studex és a Medisept minőségi termékeivel várjuk kedves vendégeinket. Keressék kollégáimat bizalommal!

Orr piercing belövés

Medisept orrlyukasztás Kecskeméten.
A szolgáltatás áraival kapcsolatban szívesen adok tájékoztatást telefonon vagy e-mailben, keressenek bizalommal!

Nyitva tartás

Bejelentkezés alapján! 06 20 404 5135

CÍM: 6000, KECSKEMÉT Nyíl utca 10.
Egy kis útbaigazítás:
Malom bevásárlóközponttül 2 perc gyalog.
Parkolási lehetőség az Eyva ház parkolójában, illetve a Szalagházak mögötti parkolóban.


Minden kényelmet kielégítő, magas színvonalú szolgáltatással várom a hozzám érkező kedves Vendégeket! Az orr piercing behelyezést talán szerénytelenség nélkül mondhatom nagy gyakorlattal a Medisept professzionális eszközeivel, minőségi titániumból készült orr ékszereivel végzem. A következő sorokat olvasva szeretném megismertetni Veletek az orr piercing behelyezés menetét, bemutatni a belőhető orr ékszereket, választ adni minden, az orr belövéssel kapcsolatos fontos kérdésre, videókkal, fotókkal illusztrálni a munkafolyamatokat valamint az is kiderül hol és mikor értek el. Jó böngészést kívánok.


Az orr piercing belövésről
A hagyományos orr piercing szúrástól eltérően az orr piercing belövésnek az a lényege, hogy nem tűvel, branüllel szúrjuk az orrot hanem a  fülbelövéshez hasonlóan egy orrlyukasztó készülékkel helyezzük be az orrékszert az orrcimpába.
A Medisept orrlyukasztóval történő lyukasztás három előnnyel is rendelkezik a hagyományos tűvel történő szúráshoz képest. 
Kevésbé fájdalmas, mert az orrlyukasztó készülék a szúrást követően azonnal elhelyezi az orrpiercinget az orrba, így nincs szükség további műveletre. 
Gyorsabb, mert egy mozdulattal szúrjuk át az orrcimpát. 
Higiénikusabb, mert a szakember a szúrás során nem érinti az egyszer használatos, steril kapszulába csomagolt orrékszert. Összegezve tehát, a technikai újdonságoknak köszönhetően az orrpiercing behelyezés a Medisept kíváló termékeivel higiénikus, kíméletes a jó minőségű titánium ékszerek használatával rendkívül biztonságos. 

Az orr piercing belövésről
A hagyományos orr piercing szúrástól eltérően az orr piercing belövésnek az a lényege, hogy nem tűvel, branüllel szúrjuk az orrot hanem a  fülbelövéshez hasonlóan egy orrlyukasztó készülékkel helyezzük be az orrékszert az orrcimpába.
A Medisept orrlyukasztóval történő lyukasztás három előnnyel is rendelkezik a hagyományos tűvel történő szúráshoz képest. 
Kevésbé fájdalmas, mert az orrlyukasztó készülék a szúrást követően azonnal elhelyezi az orrpiercinget az orrba, így nincs szükség további műveletre. 
Gyorsabb, mert egy mozdulattal szúrjuk át az orrcimpát. 
Higiénikusabb, mert a szakember a szúrás során nem érinti az egyszer használatos, steril kapszulába csomagolt orrékszert. Összegezve tehát, a technikai újdonságoknak köszönhetően az orrpiercing behelyezés a Medisept kíváló termékeivel higiénikus, kíméletes a jó minőségű titánium ékszerek használatával rendkívül biztonságos. 


A nikkel allergiáról

A Medisept orrlyukasztó készülékével végzett orrbelövéshez a választható orr piercingek titániumból készülnek. Az titánium nem tartalmaz nikkelt, így az orrpiercingek megfelelő utógondozás mellett a behelyezést követően sem okoznak allergiás reakciót.

Gyakori kérdésként merül fel, hogy hozott orr pierciggel is tudok-e segíteni?

Sajnos azért nem tudok segíteni hozott orr piercinggel, mert a módszernek amivel dolgozom pont az a lényege, és kritériuma - ellentétben a branüllel szúrt orr piercing behelyezéssel - hogy, az egyszer használatos steril kapszulába csomagolt titánium orr ékszert rögzítem az orrlyukasztó készülékhez aminek segítségével megtörténik az orrpiercing higiénikus, kíméletes, minimális fájdalommal járó behelyezése. A klasszikus, tűvel szúrt lehetőséghez képest más módszerrel dolgozom annak ellenére, hogy a végeredmény ugyan az lesz, szöveti roncsolás nélkül kerül behelyezésre az orr piercing az orrcimpába. Tehát, azért nem tudok hozott orr ékszerrel segíteni, mert a hozott orr piercinget nem lehet a steril kapszulába csomagolni ami kompatibilis az orrlyukasztó készülékkel így a hozott piercing behelyezése technikailag kivitelezhetetlen azzal a módszerrel amivel én dolgozom.Orr piercing belövés steril eszközzel

Első lépésként fertőtlenítem az orrcimpa bőrfelületét. Majd egy rövid konzultáció után megjelölöm az orrpiercing helyét, ezután a készülék pillanat alatt behelyezi az orrpiercinget az orrcimpába, automatikusan elhelyezve benne a kiválasztott steril titánium orrékszert. 

Pontos utókezelési tanácsok orrbelövés után: 

A belőtt orrpiercinget mindennap meg kell forgatni az orrcimpában, lehetőleg fürdés közben vagy közvetlenül utána. Fogjuk meg a piercing fejrészét és jobbra- balra forgatva mozgassuk meg. Erre azért van szükség, hogy az orrékszer a belövés után ne száradjon bele az orrcimpába. Egy tévhit szerint nem érheti az orrot víz, ez nem igaz semmi problémát nem okoz, ha a frissen szúrt orrlyukat víz éri, sőt a nedves, felpuhult orrcimpába sokkal könnyebb az orrékszert megforgatni. After piercing gel használata naponta. Juttassunk az orrcimpára a lyuk köré az orrékszer alá egy kisebb mennyiséget az utókezelő készítményből. Az utókezelő készítmény ára 1500 Ft, ami kecskeméti szalonomban is kaphatók. Naponta egyszer körbe kell törölgetni az orrcimpát az orrékszer alatt, mert a felgyülemlett szennyeződések (izzadság, por, szappan maradék, smink...stb) gyulladást okozhatnak. A törölgetést egy nedves törlőkendővel (popsitörlővel) célszerű megtenni. Óvatosan húzzuk ki egy kicsit az orrékszer majd a lyuk környékét törölgessük át. A kamilla vagy az alkohol használatát az utókezelésnél nem javasolnám, mert nagyon kiszárítja a bőrt! Ne szárítsuk inkább hidratáljunk. A belőtt orrékszert az első hónapban nem szabad kivenni. Egy hónap szükséges ahhoz, hogy a piercing szára körül az orrcimpa hegesedjen és kialakuljon egy stabil átjárhatóság.

A belőtt orrékszer első cseréje:

Egy hónap elteltével az orrpiercing cserélhetők, amit úgy praktikus megtenni, hogy cseppentünk egy csepp olajat az orrcimpára az orrlyuk köré (közvetlenül a csere előtt), majd a belőtt orrékszert egy határozott mozdulattal kihúzzuk. Ezután a csereékszer szárát is megolajozzuk és egy könnyed mozdulattal visszahelyezzük a orrcimpába. (Kis mennyiségben, bármilyen tiszta, akár étkezési olaj is használható a művelethez)

A következő hónapok teendői:

Egy hónap után cserélhető a belőtt orrékszer, de maradhat is. Amennyiben nem tervezitek kicserélni az orrpiercinget, viselhetők huzamosabb ideig is hiszen az ékszerek kíváló minőségű, garantáltan nikkelmentes ötvözettel készültek, amik lehetővé teszik a folyamatos problémamentes viselést. Az orrcimpán a lyuk, orrékszer hiányában összenőhet. Nem szabad húzamossabb ideig az orrot piercing nélkül hagyni. Azért nő össze gyorsan, mert az orrcimpán a lyuk nem egy természetes állapot. Szervezetünk az orrlyukat sérülésként értelmezi, igyekszik ezt a lehető legrövidebb idő alatt (ékszer hiányában) regenerálni majd visszaállítani az eredeti állapotot, ami nekünk bosszúság a szervezetünknek viszont egy természetes feladat. A regenerációs folyamat fiatalabb korban gyorsabban idősebb korban lassabban megy végbe. Az orrpiercing cseréjénél (főleg az első cserénél) mindig használjunk olajat vagy zsíros krémet annak érdekében, hogy gördülékenyebben menjen az ékszerek cseréje. 

Néhány jótanács probléma esetén

Amennyiben az orrcimpa váladékozik, pirosnak, duzzadtnak látja, minden esetben kezelni kell néhány napig. Javaslatom szerint a piercinget NEM szabad kivenni a probléma ellenére sem, a kezelést az ékszerrel együtt kell elvégezni, ellenkező esetben összenő az orrcimpa. A kezeléshez jól használható készítmények a Sudocrem, Tetran vagy Gentamycin (utóbbi két krém recept nélkül patikákban is kapható). Ezen készítmények nagyon hatékonyak. Egy fogvájó segítségével egy kisebb adag krémet kell juttatni az érintett területre a piercing alá naponta akár többször, mindaddig amíg a probléma fennáll.  A gyulladás megszűnte után ki kell venni a piercinget, alaposan meg kell tisztítani és a jövőben nagy hangsúlyt fektetni az orrcimpa folyamatos tisztántartására az orrpiercing alatt. 

Utókezelő készítmény forgalmazása

Az orr piercing utókezeléséhez a piercing care gél javasolt. A használni naponta kétszer, reggel és este célszerű.
A készítmények ára 1500 Ft, ami az orr piercing belövést követően kecskeméti szalonomban is azonnal megvásárolható.
A gél garantáltan alkoholmentes.
 

Steril kapszula

A titánium orr piercing egy zárt, steril kapszulába van csomagolva, ami biztosítja a higiénikus orr belövés lehetőségét. A módszer előnye, hogy nem a készülék érintkezik a páciens orrával hanem az egyszer használatos műanyag steril kapszula amit a lyukasztás után cserélünk majd az üres kapszulát eldobjuk. 

Orrbelövés vagy orr átszúrás?

Átszúrni az orrot egy steril tűvel, branülel is lehetséges. De ez a módszer már elavult a mai modern kor eszközeivel szemben. Az általam használt orrbelövő rendszer teljesen higiénikus, az orr egyáltalán nem vérzik a lyukasztás alkalmával, nem érintkezik az orr bőrfelülete az emberi kézzel, továbbá minimális a fájdalom érzet is. Az orrlyukasztást modern, speciálisan erre a beavatkozásra kifejlesztett, veszélytelen professzionális eszközzel végzem.

Fáj az orr piercing belövés?

A legtöbb ember érez egy pici fájdalmat vagy kellemetlen érzést a orrlyukasztás pillanatában. A fájdalom mértékét nem csak a orrékszer behelyezése, hanem az éppen aktuális lelkiállapot is befolyásolja, mindez az endorfin és az adrenalin szint emelkedése miatt van. A fájdalom a szervezet természetes reakciója bármilyen sérülés esetén. A következő videofilm segítségével kérem tekintsék meg az orrbelövést a gyakorlatban is.